Captura

TECNÍBER, patrocinador de la Fundació Impulsa

La Fundació Impulsa és una entitat sense ànim de lucre que promou l’accessibilitat d’alumnes amb aptituds però amb dificultats socioeconòmiques als cicles de formació professional (FP). Els acompanyen de manera transversal formant-los en una vessant humanista i de millora competencial, amb l’objectiu de desenvolupar les seves capacitats i obrir-los noves oportunitats professionals.

Els joves Impulsa realitzen itineraris de formació professional que afavoreixen la seva inserció laboral, evitant que la situació econòmica i social sigui una barrera.

La fundació va néixer a iniciativa d’un grup de joves empresaris de la comarca d’Osona que volen contribuir al teixit econòmic i social del territori des d’una acció combinada d’impacte econòmic i social. Els patrons creuen en les ganes dels joves d’aprendre, progressar i aportar tot el seu potencial a la societat. Tenint en compte que l’FP és una via que garanteix altes possibilitats d’ocupació per als qui la cursen, i que és una formació amb poques possibilitats d’ajuts i subvencions, impulsen l’acció de la fundació des de la formació professional.

Des de Tecníber oferim suport econòmic a través d’una aportació anual.

→  Impulsant talent des de l’FP amb la Fundació Impulsa

www.fundacioimpulsa.org