TECNÍBER: 30 anys al teu servei

Qui som

A Tecníber som un equip multidisciplinari de professionals amb visió d’atenció i servei al client en l’àmbit de les instal·lacions. Volem garantir el confort, la sostenibilitat i la seguretat en les instal·lacions d’electricitat, calefacció, aigua, gas, climatització, línies elèctriques i en tots els serveis que oferim. 

Comptem amb una oficina tècnica on realitzem projectes d’activitats i certificats energètics. Actualment estem en ple procés de creixement en el sector de les energies renovables i volem ser una empresa de referència en aquest àmbit.

Comptem amb una plantilla de 40 persones entre operaris polivalents, especialistes, tècnics, enginyers, personal administratiu, comercial, d’atenció al públic i gerència. Donem servei de la forma més ràpida, eficaç i econòmica, sigui quina sigui la complexitat de la instal·lació a realitzar utilitzant els materials més adients.

Estem situats al centre de Berga on tenim el centre d’atenció al públic i Punt de Servei Endesa, amb una superfície d’exposició de productes i de magatzem amb més de 2500 referències en estoc. En aquest mateix centre hi trobem les oficines i el departament tècnic d’estudis i projectes.

Al Polígon Industrial “La Valldan” hi tenim situat el centre logístic. També tenim una oficina a Puigcerdà, on hi trobem el Punt de Servei d’Endesa de la Cerdanya, una oficina i Punt de Servei Endesa a Olot per atendre als clients de la Garrotxa, el Ripollès i el Pla de l’Estany, i una oficina i Punt de Servei Endesa a Vic, per atendre a la comarca d’Osona