Punt de Servei Endesa

NOSALTRES ENS OCUPEM DE TOT PERQUÈ TU NO ET PREOCUPIS DE RES.

Aquest estiu compta amb ENDESA X per instal·lar equips d’aire condicionat de primeres marques, més eficients i respectuosos amb el medi ambient. Gaudiràs del màxim confort amb totes les garanties.

What’s your power?

INSTAL·LACIÓ PROFESSIONAL
GARANTIA DE 3 ANYS
DIVERSES OPCIONS DE FINANÇAMENT

*El preu inclou l’IVA. Consulta les opcions de finançament

HOMIX: TERMÒSTAT INTEL·LIGENT WIFI COMPATIBLE AMB ALEXA

Homix és el termòstat intel·ligent d’ENDESA. Gestiona de manera òptima la calefacció de la seva llar, convertint-la en un sistema intel·ligent que aprèn els hàbits d’ús de la seva família, utilitza informació de geolocalització i automatitza la calefacció d’acord amb les seves necessitats, la qual cosa permet estalviar diners respectant el medi ambient.

A més, Homix facilita serveis addicionals que t’ajudaran a controlar la teva llar d’una forma ràpida i senzilla. Termòstat Wifi compatible amb Alexa amb capacitat de controlar de manera automàtica la climatització de la teva llar.

BO SOCIAL

Nou Bo Social per a clients vulnerables
Què és el Bo Social?

El Bo Social és un descompte en la factura de la llum. Està regulat pel Govern i pretén protegir a les llars considerades vulnerables.

Amb l’entrada en vigor a l’octubre de 2017 del Reial decret 897/2017 canvien els requisits per a tenir dret al Bo Social.

Qui pot beneficiar-se del nou Bo Social?
Per a beneficiar-te del Bo Social has de tenir la tarifa elèctrica PVPC (amb o sense discriminació horària) i una potència igual o inferior a 10 kW en el teu habitatge habitual.

A més, hauràs de complir els requisits per a ser considerat client vulnerable, client vulnerable sever o client vulnerable sever en risc d’exclusió social.

A causa de la situació provocada pel Covid-19, el Bo Social es prorroga automàticament fins al 15 de setembre

Endesa Presenta OKGAS

El servei OK Llum inclou una revisió periòdica anual de la instal·lació elèctrica i reparacions sense límit d’assistència, amb desplaçament i les tres primeres hores de mà d’obra gratuïts. A més, inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica per identificar i avaluar l’estat de la mateixa.

Què és el mercat regulat i quins són els seus preus?

La tarifa regulada PVPC (Preu Voluntari per al Petit Consumidor) és una manera de fixar el preu de la llum. Va ser dissenyada i és regulada pel Govern. Afecta únicament als clients del mercat elèctric regulat.

La particularitat de la tarifa regulada PVPC és la manera en què es calcula el preu de produir l’electricitat.

 


Explora els beneficis de les nostres solucions

euro-currency-symbol

Facilitats de pagament

Pagament ajornat fins a 7 anys a través de la factura de la llum o el gas si ets client d’Endesa
team

Instal·lació Professional

Instal·lació realitzada per tècnics acreditats i especialitzats
electrical-service

Assistència en 3 hores

Qualsevol avaria en menys de 3 hores, durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana els 365 dies de l’any
correct

Equipament de Qualitat

A Endesa treballem amb primeres marques, equips d’alta qualitat i màxima eficiència

Endesa Presenta OKLLUM Negocios

“OK Llum” és un servei de manteniment que ofereix la comercialitzadora Endesa, que tot client pot contractar a través de la seva pàgina web i on s’ofereix no solament el manteniment sinó també la reparació de la instal·lació elèctrica de l’habitatge.

La contractació d’aquest servei de manteniment és opcional per als usuaris, però només es pot tramitar de manera electrònica de la mateixa manera que la tarifa “One Llum” i el consumidor ha d’omplir un formulari amb totes les dades requerides per la companyia elèctrica.