Per què hauries de considerar l'energia solar a casa teva?

En un món cada vegada més conscient de la necessitat d’adoptar fonts d’energia sostenibles i renovables, l’energia solar s’ha destacat com una opció atractiva i prometedora per a llars i negocis. Parlem dels seus beneficis:

  1. Estalvi a llarg termini: Encara que la instal·lació inicial de panells solars pot representar una inversió significativa, a llarg termini, l’energia solar pot estalviar-te una quantitat molt important de diners en les teves factures d’electricitat. Reduint a més, la teva dependència de la xarxa elèctrica convencional, protegint-te de futurs augments en el cost de l’energia i permetent que puguis contractar tarifes úniques de l’electricitat.
  1. Font d’energia renovable, sostenible i de proximitat: L’energia solar és una font d’energia renovable i inesgotable. A diferència dels combustibles fòssils, que són finits i contribueixen al canvi climàtic, l’energia solar aprofita el poder del sol, una font d’energia neta, sostenible i abundant i permet produir des de la teulada de casa teva.
  1. Valorització de la propietat: Els sistemes d’energia solar poden augmentar el valor de la teva propietat en fer-la més atractiva per als compradors potencials. Molts compradors estan disposats a pagar més per una casa amb panells solars instal·lats a causa dels estalvis potencials en les factures d’energia i la consciència ambiental.
  1. Ajudes per part de l’administració: Moltes administracions públiques fomenten la instal·lació d’energia solar per a particulars, amb mesures com ara reduir un percentatge de l’impost de béns immobles de la casa on està instal·lada.
  1. Sinergia amb altres equipaments sostenibles: Al tenir instal·lada fotovoltaica, es crea l’electricitat que pot ser utilitzada per altres equipaments sostenibles, com ara fer funcionar una aerotèrmia, una bomba de calor o carregar un vehicle elèctric.
  1. Poc manteniment: En ser equips sense parts mòbils, els panells fotovoltaics poden funcionar bé amb un manteniment molt reduït. Només s’han de mantenir nets i fer una revisió anual per tal de comprovar que tot funciona correctament.

Uneix-te ja al moviment cap a un futur més net i sostenible amb l’energia solar!

Contacta amb nosaltres, i et farem un estudi i pressupost personalitzat, totalment gratuït.

Ens encarreguem de tot, des de la tramitació i legalització, fins a la posada en marxa. Amb un servei de proximitat. No t’hauràs de preocupar gràcies a una garantia de 12 anys dels mòduls. T’assessorarem i acompanyarem en tot el procés. I a més, t’informarem de totes les possibilitats de finançament!

Un cop fet, podràs visualitzar la informació de la teva instal·lació en tot moment, des del mòbil, ordinador o tauleta. I estalviaràs des de la primera factura!

Altres projectes realitzats