Les cases Passivhaus: llars per un futur sostenible

Què és una casa Passivhaus?

Les cases Passivhaus, són originàries d’Alemanya, i es tracta d’estructures dissenyades amb un enfocament revolucionari cap a l’eficiència energètica. Són residències que busquen aconseguir un estàndard rigorós de confort tèrmic, qualitat de l’aire interior i consum energètic gairebé nul. Sense deixar enrere, l’estil i disseny: modern i funcional. 

El secret: l’eficiència energètica

La clau d’una casa Passivhaus radica en la seva capacitat per a minimitzar la pèrdua i maximitzar la retenció d’energia. Des d’un aïllament tèrmic excepcional fins a un avançat sistema de ventilació, cada element està acuradament planificat per a optimitzar el rendiment energètic.

Beneficis per als habitants i el planeta

Per què hauríem de considerar una casa Passivhaus? A més d’oferir un espai habitable còmode durant tot l’any, aquestes cases redueixen significativament la petjada de carboni. La inversió inicial es tradueix en estalvis a llarg termini, tant per als propietaris com pel planeta.

 

 

I què hi té a veure Tecníber? 

Des de Tecníber estem molt contents d’haver realitzat integralment les instal·lacions d’una casa Passivhaus a Gironella. 

Una casa en la qual hem aconseguit un rendiment energètic molt elevat: combinant sistemes d’energia fotovoltaica, aerotèrmia i recuperadors de calor, per tal d’obtenir aquest consum zero d’energia característic de les Passivhaus. Altres projectes realitzats