Instal·lació d'aerotèrmia a Sallagosa, a l'Alta Cerdanya

Un altre dels nostres últims projectes: la instal·lació de dos sistemes d’aerotèrmia a Sallagosa, a l’Alta Cerdanya. I és que actualment els equips d’aerotèrmia ja permeten treballar en climes freds!

Aerotèrmia: Eficiència energètica a qualsevol temperatura

Un dels aspectes més impressionants de la tecnologia d’aerotèrmia és la seva capacitat per a operar eficientment fins i tot en condicions climàtiques adverses. Els equips d’aerotèrmia que hem instal·lat a Sallagosa poden funcionar a temperatures exteriors de fins a -25 °C, la qual cosa els fa ideals per a climes freds com el de l’Alta Cerdanya.

Aquest avenç tecnològic permet que més cases i negocis en regions fredes puguin beneficiar-se de l’eficiència i sostenibilitat de l’aerotèrmia.

Beneficis de l’aerotèrmia

La instal·lació de sistemes d’aerotèrmia ofereix nombrosos beneficis:

  • Eficiència energètica superior: L’aerotèrmia utilitza la calor de l’aire exterior per a escalfar l’interior dels edificis, la qual cosa redueix significativament el consum d’energia en comparació amb els sistemes tradicionals de calefacció.

  • Sostenibilitat: En aprofitar una font d’energia renovable com l’aire, es disminueix la dependència de combustibles fòssils i es redueix l’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle.

  • Estalvi econòmic: L’alta eficiència dels sistemes d’aerotèrmia es tradueix en un estalvi considerable en les factures d’energia, beneficiant tant a llars com a negocis.

Compromís amb la sostenibilitat i la innovació

A Tecníber, ens dediquem a oferir solucions energètiques que no només siguin eficients, sinó també sostenibles i adequades per a qualsevol condició climàtica. La instal·lació d’aerotèrmia a Sallagosa és testimoni de la nostra capacitat per a adaptar tecnologia avançada a les necessitats específiques dels nostres clients, sense importar el clima.

Així que aprofitem per a agrair als nostres clients de Sallagosa la confiança en nosaltres per a aquest projecte i al nostre equip tècnic pel seu professionalisme i dedicació. Gràcies al seu esforç, hem aconseguit implementar una solució energètica que portarà molts beneficis.

Altres projectes realitzats