guanyador-bicicleta-electrica

Entrega al guanyador d’una bicicleta elèctrica d’Endesa

El passat 30 de juny de 2022, amb la voluntat d’impulsar iniciatives que contribueixin a normalitzar l’ús del transport elèctric i fomentar la mobilitat sostenible, Endesa ha volgut fer un sorteig entre tots els seus clients que hagin fet ús d’un Punt de Servei de la Companyia en el darrer mes. El guanyador ha estat en Pere Planchart, que ha guanyat una bicicleta elèctrica valorada en 1.000€. El premi l’han entregat Isreal del Arco, responsable comercial d’Endesa a la Zona Nord i en Josep Fígols, gerent del Punt de Servei TECNÍBER d’Olot.

Inaugurat al juny del 2020, amb l’objectiu d’apropar i millorar l’atenció als clients de la ciutat d’Olot i de la comarca. El Punt de Servei d’Endesa, ubicat a l’avinguda Santa Coloma número 30, ha atès més de 6.000 clients durant el 2021.

L’oficina tramita sol·licituds d’informació i gestiona diversos aspectes relacionats amb el subministrament elèctric; mesures d’estalvi energètic, assessorament sobre les pautes de consum, optimització de les tarifes, informació sobre la factura, aplaçaments i fraccionaments, i bó social elèctric.