Energia solar al servei de la indústria: Instal·lació fotovoltaica en una nau industrial dedicada a la bugaderia

Contents d’anunciar la finalització d’un altre projecte d’instal·lació solar fotovoltaica. Aquesta vegada en un edifici industrial dedicat a treballs de bugaderia.

 

Beneficis de l’energia solar fotovoltaica

L’adopció de sistemes solars fotovoltaics ofereix múltiples beneficis, tant per al medi ambient com per a les operacions industrials. Entre ells destaquen:

  • Reducció de costos energètics: La generació d’electricitat pròpia permet als nostres clients reduir significativament els seus costos d’energia, millorant la seva rendibilitat. I en ser una activitat industrial, aquesta instal·lació fotovoltaica s’amortitzarà en un període molt breu de temps.
  • Sostenibilitat ambiental: En aprofitar l’energia solar, es disminueix la dependència de combustibles fòssils, la qual cosa redueix les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i promou un entorn més net.
  • Eficiència i fiabilitat: L’energia solar és una font constant i de confiança, assegurant que les operacions puguin continuar sense interrupcions a causa de fluctuacions en el subministrament elèctric.

 

Detalls de la instal·lació

El nostre equip va treballar per a dissenyar i implementar un sistema que satisfés les necessitats específiques de la indústria de bugaderia. Aquí alguns aspectes destacats del projecte:

  • Capacitat total: El sistema té una capacitat de 60 kW, la qual cosa permet cobrir un percentatge significatiu de les necessitats energètiques diàries de l’edifici.
  • Nombre de panells: S’han instal·lat un total de 132 panells solars en el sostre de l’edifici, optimitzant l’espai disponible i assegurant la màxima captació d’energia solar.

 

Aprofitem per agrair la confiança que ens heu disposat per a realitzar aquest projecte, sense descuidar-nos un gràcies a tot el nostre equip tècnic per la seva feina! 

Altres projectes realitzats