Conveni amb BergaComercial: descomptes i assessorament

Des de Tecníber hem fet possible el conveni Berga Comercial – Endesa. Un conveni de col·laboració que no només ofereix descomptes sinó també un servei d’assessorament personalitzat, adreçat especialment als petits negocis i persones autònomes, amb l’objectiu de reduir al màxim la seva despesa energètica. 

Amb aquesta col·laboració volem acompanyar als associats a prendre les millors decisions possibles per a optimitzar la seva factura energètica i, així, reduir l’impacte que el cost de l’energia pot suposar sobre la seva activitat empresarial. Tot i que no només oferim el servei a les empreses adherides, sinó també per a les llars de tots els treballadors dels negocis implicats.


Així doncs, a partir d’ara, els més de 150 socis i sòcies de BergaComercial gaudiran:

  • de descomptes exclusius a les factures de llum i gas
  • també en els serveis de reparació i manteniment
  • i el servei d’assessorament personalitzat amb l’objectiu de reduir al màxim la despesa energètica tant dels negocis com de les llars!

El que sobretot volem és oferir consells personalitzats per adaptar el consum a les franges horàries i les potències als 150 associats de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga, a més d’oferir recomanacions de les tarifes més beneficioses depenent de les necessitats de cada soci/sòcia, de forma que assoleixin una eficiència energètica òptima i sostenible.


A Tecníber comptem amb l’únic punt de servei i assessorament energètic presencial al Berguedà: el Punt de Servei Endesa. I treballem dia rere dia per oferir-te la millor atenció al client!

Altres projectes realitzats