Campanya amb BergaComercial: compra als comerços locals i emporta't descomptes en llum i gas!

Des de Tecníber, i juntament amb la Unió de Botiguers de Berga: BergaComercial, estem compromesos amb fer costat a la nostra comunitat i fomentar un futur sostenible.

Per això, ens encanta anunciar-vos la nostra nova campanya “Compra local, estalvia com cal!”, que es durà a terme del 20 de maig al 9 de juny. Durant aquestes dates, en fer una compra en qualsevol de les botigues associades a BergaComercial, podràs gaudir de descomptes en les teves factures de llum i gas. Una oportunitat única per a estalviar i contribuir a més a la sostenibilitat!

Del 20 de maig al 9 de juny!

Com funciona?
Participar en la campanya és molt senzill:

  1. Compra en una botiga de BergaComercial!
  2. Guarda el teu tiquet de compra: Assegura’t de demanar i conservar el teu tiquet de compra a qualsevol de les botigues que vagis.
  3. Obtingues descomptes en les teves factures: Amb el teu tiquet de compra, acosta’t a l’oficina de Tecníber, punt de servei Endesa (al Pg. Rasa dels Molins, 24 – Berga), per agrair el teu suport al comerç local, t’aplicarem un descompte del 2% en la llum, un 2% de descompte en el gas i un 20% de descompte en els serveis de manteniment d’Endesa, durant un any!

 

No deixis passar aquesta oportunitat d’estalviar mentre fas costat al comerç local i contribueixes a un futur més sostenible. Del 20 de maig al 9 de juny, compra local i estalvia com cal!

Altres projectes realitzats