Descobreix la nostra història

Història

Tecniber és una empresa fundada l’any 1990, però la seva història es remunta als anys 60, quan Pere  Joan Fígols van crear a Berga l’empresa familiar Casa Fígols i Cia, oferint serveis d’instal·lacions i venda d’electrodomèstics. L’any 1990 Josep Fígols la va convertir en l’actual empresa d’instal·lacions, Tecníber.

En els seus inicis oferia serveis d’instal·lacions domèstiques i industrials i al 1994 va començar la seva col·laboració amb Fecsa-Endesa, creant el primer Punt de Servei Endesa a Berga destinat a l’atenció al públic de la companyia Endesa. Posteriorment es va obrir un segon Punt de servei Endesa a Puigcerdà i aquest 2020 hem obert un altre Punt de servei Endesa a Olot.

Actualment, la missió de l’empresa és oferir un servei integral i personalitzat en cadascun dels projectes dels nostres clients oferint el millor servei i mantenint l’estalvi energètic com un dels nostres principals objectius.

Ens volem convertir en el seu assessor de confiança en eficiència energètica i en el de les instal·lacions del Berguedà, la Cerdanya i la Garrotxa, sempre mantenint una Política de Qualitat, de Formació Contínua i de respecte pel mediambient.